Menu's


Restaurant

De Palingbeek


Feestmenu’s - Kindermenu's - Menu voor grote groepen


Kindermenu


*********************************************************************************************

Kindermenu  ~  20 euro


Drankje


Verse tomatensoep


Keuze uit:

* kipfilet, frietjes en appelmoes

* kinderlasagne

* kinderspaghetti

* frikandellen, frietjes en koude groenten

* hesp, frietjes en koude groenten

* balletjes in tomatensaus, frietjes, koude groenten

* gebakken eitjes, frietjes en koude groenten


Kinderijsje


*********************************************************************************************



Menu's


=> Maak een keuze uit de voorgerechten - hoofdgerechten - desserts en stel uw eigen menu samen!


  De prijs van het gekozen menu is afhankelijk van de gekozen gerechten!

  Bij wijze van voorbeeld:

         * Apero van het huis

         * Wachtbordje met enkele hapjes

         * Voorgerecht

         * Sorbet

         * Hoofdgerecht

         * Dessert

         * Koffie

                               Richtprijs = €60 - Water en wijn inbegrepen


=> Geef gerust  uw vooropgested budget door en wij stellen graag een menu samen voor u.


=> VRAAG NAAR ONZE SPECIALE MENU'S VOOR GROTE GROEPEN!!!!  (vanaf €20)



*********************************************************************************************



Voorgerechten


- Aspergeroomsoep

- Soepje van gerookte rivierpaling

- Witloofsoep


- Carpaccio van rund met gebakken foie gras en appeltjes


- Vispannetje uit de Noordzee (scampi, coquille, zalm en tongfilet)

- Lauw slaatje van gebakken scampi en coquilles met zijn vinaigrette en gebakken foie gras

- Scampi maison

- Kabeljauwhaasje met gerookte rivierpaling en groene kruiden

- Trio van vis

- Slaatje van gerookte eendenborst

- Gepocheerde tongrolletjes met verse zalm en spinazie

- Zonnevisfilet met mousselinesaus

- Ambachtelijke gerookte wilde schotse zalm




Sorbet


Sorbet van het huis: framboos




Hoofdgerechten


- Filet pur van rund met saus naar keuze met primeurgroentjes en aardappelkroketjes

- Kalfsmignon met graanmosterdsaus, seizoengroentjes en aardappelkroketjes

- Lamsfilet met zijn primeurgroenten, dragonsaus en aardappelk

- Varkenshaasje met graanmosterdsaus, verse groentjes en kroketjes

- Rundermignon met lentegroentjes en een bordeauxwijnsaus

- Tournedos met choronsaus, primeurgroentjes en amandelkroketjes

- Gebakken lamskroontje met zijn primeurgroenten, dragonsaus en aardappelkroketjes

- Parelhoenborst met dragonroomsausje, plukverse tuingroenten

- Gebakken wild (eend - hert - fazant /// volgens seizoen)met passend sausje, primeurgroentjes en kroketjes


- Scampi maison

- Kabeljauwhaasje met gerookte rivierpaling en groene kruiden

- Vispannetje uit de Noordzee (scampi, coquille, zalm en tongfilet)




Koffie met dessert


- Dessertbord  ‘De Palingbeek’ (mix van 5 verschillende mini-desserts)

- Ijscoupe vb coupe vanille, dame blanche, ijs met vers fruit, ...

- Dame blanche

- Praalijs

- Huisbereide chocolademousse

- Fruitbiscuit

- Chocoladetaart

- Breseliennetaart






Koud buffet


UItgebreid koud buffet van vis en vlees