Extra aanbod

 

Restaurant

De Palingbeek

Wij bieden u heel wat extra aan bij ons!

NIEUW SPRINGKASTEEL

De Palingbeektrein

 

Een ritje met de trein, toegankelijk voor jong en oud!

Volledig rolstoeltoegankelijk!

 

Ideaal voor groepen, familiefeest, communie, ...

 

Reservatie is noodzakelijk!

 

 

 

De nieuwe speelhoek is speciaal voorzien voor de kleinsten, tot MAX 7 JAAR! We hebben allerlei zaken voorzien voor onze kleuters: een hindernisparcour, een ballenbad, een bouwhoek met extra grote blokken en een klautertoestel in de vorm van een grote rups. Alle wanden zijn voorzien van verschillende spelmodules en een mooi versierde wandtekening.

Heel belangrijk: enkel op kousjes betreden :)

 

 

 

Kleuterspeelhoek

Bij ons vindt u een professionele pooltafel.

Heel belangrijk: enkel te gebruiken door volwassenen! Dit is geen speelgoed!

Professionele pooltafel

TV

Er is een groot tv-scherm voorzien binnen. Elke belangrijke wielerwedstrijd en/of voetbalwedstrijd die live uitgezonden worden kan je bij ons dus volgen.

 

Elektrische fietsen

We kunnen u voorzien van twee elektrische fietsen met een bijhorende fietsendrager voor op de auto.

Wenst u een fietstocht in de streek te maken, kan u deze twee fietsen gebruiken mits reservatie!

 

 

Welkom in 'Restaurant De Palingbeek '

******************************************

 

 

 

Het Provinciaal Domein De Palingbeek is gelegen in een oase van groen. Een ideale locatie om schitterende wandelingen te maken, geschikt voor jong en oud. Ten noorden van het voormalig kanaal Ieper-Komen, in het provinciaal domein 'De Palingbeek' zijn nog verschillende landschappen waarneembaar, die met hun bom- en mijnkraters getuigen van de woelige oorlogsjaren. Hier en daar zijn ook betonconstructies en restanten ervan te bespeuren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In ons gelijknamige restaurant is het puur genieten in een klassiek-eigentijds en rustgevend decor. De keuken is Frans-Belgisch en bevat voor iedereen wat wils! Dé specialiteit van het huis is paling en onze algemene troef is het steeds werken met verse producten.

 

U kunt zowel à la carte dineren (zeer uitgebreide keuze), kiezen voor de huisbereide suggesties met het Menu De Palingbeek of vooraf uw feestmenu kiezen uit een van de samengestelde menu’s. Maandelijks bieden we u een nieuw maandmenu aan en op weekdagen serveren we een dagschotel. In de namiddag kunt u hier terecht voor allerlei zoets met een ruime keuze aan desserts. Een aanrader zijn onze artisanaal vers gebakken pannenkoeken.

 

De kinderen kunnen zich naar hartenlust uitleven in de speeltuin van het domein, in de zomer op het springkasteel van het restaurant of bij slecht weer in de ruime kinderspeelhoek binnen in het restaurant.

 

Ook minder mobiele mensen kunnen zonder problemen in ons restaurant terecht. Zowel de tearoom, parking, toiletten, ingang, ... zijn rolstoeltoegankelijk.

 

En jawel, ook de viervoeters zijn welkom bij ons!

 

 

 

 

Restaurant De Palingbeek verzorgt graag al uw communiefeesten, jubileums, trouwfeesten, groepsuitstappen en recepties. Alles is bespreekbaar en we creëren met plezier een concept op maat van uw wensen en behoeftes. Een uitstekend adres voor zowel een zakenlunch, lunchstop, groepsuitstap als een uitgebreid familie-etentje!

 

Ons restaurant biedt plaats aan groepen tot 200 personen binnen en 150 personen extra op het buitenterras bij mooi weer. Er is eveneens een ruime parking voorzien voor bussen en auto’s.

 

 

 

We hopen u binnenkort te mogen ontmoeten!